Kružna 34, 10000 Zagreb, Hrvatska | +385.98.289.385 | idasovic@sporteka.hr

O nama

Tvrtka SPORTEKA d.o.o. u svojoj ponudi zastupa BH FITNESS GRUPU koja ima stogodišnju tradiciju u sektoru proizvodnje biciklističke opreme, a od 1969. specijalizirala se za proizvodnju fitness opreme.

Garancija kvalitete BH FITNESS opreme temelji se na novoj tehnologiji konstrukcije (HI POWER ALU FRAME) kao i na korištenju materijala ALUMINIJA koji smanjuje onečišćenja i lako se reciklira, otporan je na koroziju i vanjske utjecaje. Uz dvije profesionalne i jednu kućnu liniju cardio programa ponuda je upotpunjena i BH HI POWER STRENGTH LINE spravama za izotoničko vježbanje. Sprave se dijele na opremu za vježbanje gornjeg dijela tijela, donjeg dijela tijela, za vježbanje trbušnih mišića te na klupice za treniranje.

Kućna linija BH FITNESS kompletno je prilagođena radu u kućnom ambijentu, a kvalitetom prati profesionalnu liniju. Sprave su potpuno opremljene svim programima za praćenje i programiranje trenažnog rada.

U ponudi imamo trake za trčanje, orbitreke, kućne bicikle, stepere, vesačke ergometre, spinning bicikle, vibro platforme, multy-gyms, bench-gyms i light comercial (poluprofesionalna linija).

 

Ovdje možete preuzeti kataloge naših partnera BHfitness i MFsport.

Sporteka LK line

Sporteka MFsport katalog

 
Nazovite nas na Mob: +385.98.289.385 ili nas kontaktirajte na našu KONTAKT FORMU.
Naručite nešto iz naše ponude opreme za teretanu, fitness i za osobni trening kod kuće.
 

Nove sprave unesene u listu proizvoda